Și-au unit forțele și au demonstrat că se poate. City Center și Termoconstruct, cel mai important proiect din Reșița

Specialiștii de la Termoconstruct turează motoarele la maxim pentru ca bine-cunoscutul complex imobiliar rezidențial + business investement din centrul Reșiței, City Center, să prindă viață. De acum un pol al rafinamentului și profesionalismului ce va fi pentru mulți opțiunea numărul unu în ceea ce privește calitatea vieții.

Zarurile au fost aruncate iar jocul a început în forță. La categoria grea s-au înscris cei mai buni de pe piață. Miza: calitate, confort și siguranță în Reșița. Un proiect #inspirat, creionat și implementat de City Center și care acum își continuă traseul cu ajutorul specialiștilor de la Termoconstruct, lider în zona de retail si distribuție a materialelor de construcții din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.


Obiectivele stabilite de Termoconstruct în ceea ceea privește proiectul City Center vizează realizarea finisajelor interioare și exterioare la cele mai înalte standarde. Totodată, cel mai important pentru ambele părți este respectarea termenului de execuție al lucrării, implicând în acest proiect resurse de personal calificat și specialiști, precum și soluții tehnice de ultimă generație: tencuieli mecanizate, șape mecanizate , sisteme agrementate antifoc și sisteme gips carton Knauf. Primul complex rezidențial ultra modern din oraș este executat după modele occidentale, gândit și construit exact după nevoile și tendințele momentului, cu materiale de cea mai bună calitate. Complexul va cuprinde: apartamente smart cu design inclus și dotări premium, locuri de parcare  (interioare și exterioare) pentru rezidenți și pentru clienți, dar și zone verzi.

termo

În ceea ce privește zona verde, aceasta va fi amenajată în două moduri, conceptul de grădini  create pe acoperișul clădirilor prin realizarea de terase inversate și spațiile verzi cu gazon și vegetație, astfel încât complexul City Center va deveni locul ideal pentru toți membrii familiei, departe de zonele aglomerate, cât mai aerisit și confortabil.

Indiferent care este tipul apartamentului pe care îl alegi, fiecare membru al familiei se poate bucura de spațiul său personal. Arhitectura apartamentelor răspunde dorințelor tale de confort iar spațiile bine proporționate și organizate fac ca toate planurile să se împlinească. Locuința modernă se redefinește, devine un partener de comunicare prin integrarea inteligenței prin conceptul „Smart-Home” începând de la încălzirea în pardoseală și comunicarea activă cu zonele controlate de Modulele Termice până la implementarea sistemului KNX.

City Center Reșița va fi un complex rezidențial structurat pe 8 nivele. Primele două nivele vor fi vitrate, cu spatii comerciale și spații destinate profesiilor liberale și afacerilor “on office”. Cu un design aparte, următoarele 6 nivele alcătuiesc ansamblul ce cuprinde 71 de apartamente cu 2 și 3 camere, dar și apartamente de tip Penthouse, cu suprafețe cuprinse între 50 și 220 mp. Parcarea va dispune de 46 locuri interioare/demisol – locatari + 20 locuri exterioare/parter – locatari și 35 locuri exterioare/demisol – public.

„Ca etapă de execuție în acest proiect suntem în faza de finisaje (interioare și exterioare). În plus, la partea de finisaje fațadă, echipa Termoconstruct a propus o soluție inovativă care se mulează perfect pe arhitectura proiectului City Center – montarea unei fațade ventilate. Avantajele fațadelor ventilate sunt astăzi incontestabile! ETANCO a făcut însă și următorul pas – optimizarea sistemului de fixare a acestora pentru un montaj rapid și o izolare cat mai eficientă. Sistemul este caracterizat printr-un aspect unic, modern și ușor de personalizat. Principalele beneficii sunt: economie de energie, izolare fonică/termică, protecție împotriva infiltrațiilor, transferul redus de căldură și condens. După analize diverse din punct de vedere tehnic, economic și practic, soluția propusă a fost acceptată de arhitectul proiectului și s-au făcut demersuri în acest sens. Materialele folosite sunt premium, bine alese, de top la nivel național
și internațional și sunt furnizate de principalii parteneri Termoconstruct: Austrotherm, Caparol, Baumit, Knauf, Mapei, Elpreo, General Membrane. Raportul preț calitate este unul excelent, motiv pentru care execuția lucrărilor se face la nivelul așteptat ”, au explicat specialiștii Termoconstruct.

Firma Termoconstruct, cu un efectiv de peste 80 de angajați, are deschise, în prezent, opt magazine și depozite situate în Reșița, Timișoara, Gătaia, Anina, Bocșa, Oțelu Roșu și Caransebeș (Orșovei și Pipirig). Cu o echipă de meseriași profesionistă care se poate ocupă de toate aspectele referitoare la construcție, de la organizarea de șantier și până la achiziția materialelor, Termoconstruct execută lucrări de construcții, renovări, șarpante/acoperișuri, izolații termice la blocuri și construcții civile.