Și-au semnat excluderile din PSD cu mâna lor!

Președintele PSD Reșița, senatorul Ionuț Chisăliță, spune că excluderile recente din PSD Caraș-Severin au fost forțate. Forțate tocmai de cei care și-au pierdut calitatea de membri de partid, ceea ce va conduce și la pierderea pozițiilor deținute în Consiliul Județean Caraș-Severin!

Vicele Flavius Nedelcea și consilierii județeni Dinu, Ciurel, Tiugan și Gubandru au fost eliminați din PSD după ce au refuzat să renunțe la statutul de aleși județeni. „În momentul în care partidul îți spune să faci un pas în spate, mi se pare firesc să respecți decizia partidului. Altfel ne ducem în haos, dacă fiecare dintre noi am face ce dorim, ce s-ar întâmpla?! În primă fază li s-a retras sprijinul politic, o sancțiune prevăzută de Statutul partidului în urma căreia ar fi rămas membri PSD. Noi nu am vrut să îi dăm afară din partid. Dacă nu au respectat decizia, atunci i-am dat afara! Dacă respectau decizia, Flavius Nedelcea se retrăgea din funcția de vicepreședinte, rămânea consilier judetean, ceilalți își pierdeau calitatea de consilieri județeni, dar rămâneau membri de partid și îi reintegram”, a declarat Chisăliță.

Senatorul social-democrat a mai spus un lucru important. Cele cinci excluderi nu sunt consecința apropiererii celor în cauză de Ion Mocioalcă, apropiere care s-ar fi păstrat chiar și după plecarea fostului lider PSD la Pro România. „Nu poți să ai veșnic un comentariu la deciziile partidului. Repet, noi nu am vrut să-l excludem pe Flavius Nedelcea din partid. Nu am spus niciodată că ar fi legat de Ion Mocioalcă, doar nesupunerea lui la hotărârile partidului au dus la excludere!”, a mai spus președintele PSD Reșița.