Și-au luat revanșa! Timișoara Saracens, victorie categorică cu Universitatea Cluj

Rubgyștii de la Timișoara Saracens au câștigat mai mult decât clar cu Universitatea Cluj, 67-7, de data aceasta în Cupa României, faza grupelor, după un meci în care gazdele au dat 11 eseuri. Recent, bănățenii pierduseră rușinos pe terenul ardelenilor, în campionat.

Gazdele au intrat bine din prima repriză, în care au dat cinci eseuri, prin Marius Simionescu, Eugen Căpățînă, Horațiu Pungea, Vlăduț Popa și Ionel Melinte. Dintre cele cinci încercări, trei au fost transformate de Ionel Melinte, astfel că la pauză s-a intrat cu 31-0. În repriza a doua, ardelenii au dat un eseu transformat, de „onoare”, în timp ce sarazinii au mai dat șase eseuri:  Damian Strătilă, Marius Lungu, Randall Morrison, două, Vlăduț Zaharia și Valentin Popârlan. Melinte a transformat două dintre eseuri, iar Luke Samoa, unul.

În sezonul acesta, după faza grupelor din Cupa României, se va trece direct la finală. Săptămâna viitoare, Timișoara Saracens joacă tot acasă, tot în faza grupelor, un meci mai dificil, cu CSM Știința Baia Mare.