Şi-a ucis concubina, apoi s-a făcut nevăzut! Un bărbat din Stăncilova a pus pe jar autorităţile din Caraş-Severin

Șoc și groază în comuna Șopotu Nou! O femeie din localitatea Stăncilova a sfârșit tragic, în această dimineață, din cauza unei lovituri puternice care i-a fost aplicată cu toporul în zona capului de către concubinul acesteia. După comiterea faptei, bărbatul a fugit în pădurea din apropiere, autoritățile cărășene fiind pe urmele autorului ororii.

„Astăzi, 17 august, la ora 10.55, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Stăncilova, un bărbat și-a lovit concubina cu un topor în zona capului, aceasta căzând la pământ inconștientă și decedând în scurt timp”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraș-Severin.

Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost constituite și dirijate în zonă mai multe echipaje de poliție de la polițiile orășenești și secțiile de poliție rurală, la fața locului deplasându-se de urgență adjunctul Șefului Inspectoratului, polițiști de investigații criminale, criminaliști, un polițist conductor câine, cu câinele de urmă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

La această oră, zona este împânzită de echipajele de poliție, care efectuează căutări și scotociri, pentru depistarea cât mai rapidă a bărbatului bănuit, zona fiind una greu accesibilă.

Pentru a-l putea găsi și trage la răspundere pe făptaş, în sprijinul echipelor angrenate în căutarea bărbatului au venit și jandarmii montani de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, cum de altfel a fost solicitat sprijinul polițiștilor de la Serviciul Județean al Poliției de Frontieră, mobilizați în zonă fiind inclusiv pădurarii și voluntarii.

Sursa foto principal: bzi.ro.

banner 970 x 250