Și-a facut dreptate cu mâna sa

Fratele unei victime, acroșată de o mașină pe trotuar, a urmărit cu propria mașină șoferul  ce fugise de la fața locului.

S-a întâmplat în cursul zilei de ieri, la ieșirea din Reșița, pe drumul spre Anina. Un șofer a părăsit partea carosabilă și a accidentat un pieton ce circula regulamentar. Șoferul, în vârstă de 69 de ani, și-a continuat liniștit drumul mai departe.

Însă acesta nu a scăpat nepedepsit. Fără să stea pe gânduri și să aștepte apariția polițiștilor, fratele victimei a plecat în urmărire cu propria mașină și a oprit vinovatul la aproximativ cinci kilometrii de locul accidentului.

leader board 728 x 90 px

Pietonul, o tânără în vărstă de 19 ani a fost rănită uşor fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, explică Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.