Și-a incendiat mașina ca să scape de lege

Alcoolul dă idei greșite oamenilor. Un reșițean și-a dat foc la mașină după ce cu o seară în urmă, beat fiind, a fost implicat într-un accident.

Un tânăr de 30 de ani a crezut că va scăpa nepedepsit dacă își dă foc la mașină, după ce făcuse accident cu ea. Însă, autoturismul în flăcări a fost sesizat de către trecătorii prin intersecția drumului ce duce dinspre Lupac spre Vodnic. Poliția ajunsă la fața locului a descoperit că mașina fusese implicată într-un accident cu o seară în urmă.

Băut, tânărul a făcut accident vineri noaptea și a părăsit locul faptei, ca mai apoi, a două zi de dimineață, să-și dea foc la mașină. Flăcările au fost stinse de către un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, iar şoferul este cercetat acum pentru trei infracțiuni.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Potrivit comunicatului de presă venit din partea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, bărbatul este cercetat de către poliție pentru: “Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, și pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”.

tmc 640