Şi-a băgat soţia în spital. Bărbat de 52 de ani, reţinut de poliţişti

Lipsa răbdării în a purta o discuție civilizată cu soția sa și apelarea la violența fizică au făcut ca un bărbat de 52 de ani din Reșița să fie reținut de polițiști. În urma loviturilor primite, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, agresată fizic fiind și nepoata acesteia, prezentă la discuții.

„Ieri, 24 septembrie, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, un bărbat de 52 de ani din Reșița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict familial, izbucnit în seara de 23 septembrie, în jurul orei 20.00, bărbatul de 52 de ani, din lipsă de argumente, a apelat la violența fizică, acesta agresându-și atât soția, cât și nepoata.

leader board 728 x 90 px

În urma loviturilor primite, femeia de 51 de ani a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, medicii stabilind faptul că acesteia i-a fost pusă în primejdie viața.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au întocmit în acest caz acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală săvârșită asupra unui membru de familie – violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

În cursul zilei de astăzi, 25 septembrie, bărbatul de 52 de ani urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere legală.

Sursa foto principal: ziare.com.