Show-uri sportive cu doi tineri reșițeni

Doi sportivi reșițeni s-au hotărât să își schimbe stilul de viață. Corina Grădinaru, ce a făcut performanță în Body Fitness Bikini, și prietenul ei gimnast, Florin Răducanu, s-au apucat de show-uri sportive.

Corina Grădinaru a început să practice Body Fitness Bikini în urmă cu trei ani de zile. La început nu se gândea la performanță, dar munca pe care a depus-o în toți acești ani de când s-a apucat de sport a început să dea roade. Astăz,i Corina iubește în continuare sportul care a făcut-o cunoscută, dar aderă la mai mult. De aproximativ o lună și jumătate se antrenează împreună cu prietenul ei Florin Răducanu pentru show-uri sportive.

Florin a dat deja sala de gimnastică pe sala de spectacole. După ce ani de zile gimnastica a făcut parte din viața lui, cu ceva timp în urmă a hotărât să renunțe la acest sport. De o lună și jumăte cei doi sportivi se antrenează și așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor avea primul show împreună.

leader board 728 x 90 px

Eu am fost cu ideea pentru că am mai practicat stilul acesta de show acrobatic și mi se pare mult mai ușor decât sportul de performanță. Este artă combinată cu acrobație și gimnastică pe muzică. Am ales asta pentru că îți oferă ocazia să vezi lumea, iar financiar este chiar bine”, a precizat Florin Răducanu.

Pentru Corina dorința și sprijinul prietenului ei au ajutat-o să treacă peste dificultățile oricărui sportiv la început: „Pentru mine a fost destul de greu. Ca și când cineva care nu a făcut niciodată gimnastică se apucă la 20 de ani, cu voință și dăruire, de acest lucru. A fost greu pentru că am avut dureri de articulații mai ales că nu am făcut niciodată mobilitate pentru performanță, dar mi-am dorit foarte mult și am reușit. Florin m-a ajutat mult. Mi-a dat încrederea că pot să fac lucrul acesta‘‘, a precizat Corina Grădinaru.