Show incendiar la Moldova Nouă de Zilele Orașului

Prognoza pentru zilele de 15, 16 și 17 august anunță că bunăstarea și adrenalina vor atinge cote maxime în oraşul dunărean. Solişti care mai de care sunt așteptați să urce pe scenă şi să dea tot ce-i mai bun pentru publicul care-i aşteaptă cu nerăbdare.

După încheierea manifestărilor sportive (Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară”) şi culturale (Festivalul de Film), în data de 12 august localnicii din Moldova Nouă vor avea la dispoziţie doar trei zile de odihnă ca să-şi încarce bateriile pentru a nu rata niciun moment alături de artiştii preferaţi.

Organizatorii fastuosului eveniment, Casa de Cultură Moldova Nouă, împreună cu Primăria şi Consiliul Local, au avut grijă ca întreţinerea atmosferei să fie pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Prin urmare, iată programul celor trei zile de poveste:

  • miercuri, 15 august, începând cu ora 19.00, ne vom întâlni cu: Ansamblul „Înfrăţirea” al Casei de Cultură Moldova Nouă, Trupa „Perla Dunării”, Petrică Pavlovici şi formaţia, dar şi cu Olivera Petcov;
  •  joi, 16 august, începând cu ora 19.00, adepţii folclorului, precum şi adepţii muzicii sârbeşti îi vor întâlni pe: Ansamblul „Bârzava Reşiţa” , Florin Ionaş „Generalul” şi formaţia, Claudia Ionaş, Diana Selagea, Daniel Ilie, Intermezzo & Jelena Brocic;
  • vineri, 17 august, începând cu ora 19.00, muzica pop se mută de la tv pe faleza Dunării şi îi aduce live pe cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului. Este vorba despre: What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Buble şi The Motans.

Energia nu va părăsi oraşul Moldova Nouă cu una, cu două nici în ziua de sâmbătă, 18 august, când, de la ora 20.00, Dj Andi este aşteptat să-i încânte pe cei prezenţi cu ale mix-ului.

Accesul este liber!