Sfaturi de campanie. „Pentru binele partidului, și Marcel Vela ar putea să recunoască că a greșit, ca orice om”

Înaintea alegerilor, liberalul Mihai Minea oferă câteva sfaturi care ar putea să aducă măcar zâmbetul pe buze președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. Minea, un apropiat al primarului marginalizat de partid, Felix Borcean, iese în presă cu unele păreri personale pe care el le consideră foarte importante.

Cu un an înainte de alegeri, Felix Borcean are cea mai bună poziție, din punctul de vedere al Mihai Minea. „Pentru binele partidului, și Marcel Vela ar putea să recunoască că a greșit, ca orice om. Dacă lucrurile merg în acest trend, va avea o poziție și mai bună. Eu din experiență vă spun că nu e mare lucru să spui că ai greșit și să continui ca să faci bine. Ideea este pentru cine vrei să faci bine? Pentru organizația ta sau pentru tine personal?!”, declară Mihai Minea, care consideră că în acest caz este vorba de principii.

Mihai Minea, cel care a fost anunțat de Felix Borcean ca șef al Corpului de Control al primarului, speră în continuare ca lucrurile să ia o turnură pozitivă: „Vela a muncit pentru partidul ăsta, nu poate contesta nimeni, dar 36% pentru PNL din sondaje înseamnă și oamenii aceia de pe sate. Să știți că nu doctrina sau liderul maxim stabilește o linie, contează și oamenii cu care te duci în teritoriu și te prezinți în fața alegătorilor”, a spus Minea, care are îndoieli asupra procentului de 36% pe care-l poate obține PNL la alegeri, dând exemplul pierderii conducerii Consiliului Județean la alegerile trecute.

„O campanie ar trebui făcută acum prin presă, online și tot ce înseamnă media, pentru că alegerile europarlamentare sunt primele alegeri în care vorbim de integrarea noastră în Comunitatea Europeană și lucrurile ar trebui privite altfel, tinerii trebuie abordați altfel”, mai spune Mihai Minea.

banner 970 x 250