Sfârșit de săptămână prelungit într-un colț de rai

Ultimele zile de vacanță pun la dispoziția turiștilor o oază de relaxare chiar în inima munților, locul de unde izvorăște apa de aur. Aer ionizat, liniște și relaxare într-un „Colț de Rai” din Banat.

Minivacanța cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului reprezintă prilejul perfect pentru a evada din tumultul cotidian și pentru a reîncărca bateriile. Unde altundeva decât într-o zonă montană, pe marginea unui lac cu nuferi și la umbra unei bogate păduri cu brazi. Un colț de rai și la propriu și la figurat, situat chiar în localitatea Dognecea din județul Caraș-Severin.

Într-o zonă cu o istorie bogată, caracterizată în special de exploatarea primei mine de cupru Simon&Juda și a topitoriei de metale neferoase care a funcționat până la sfârșitul secolului al XIX -lea, sute de turiști vizitează anual Pensiunea Colț de Rai. Frumusețea locurilor în care se află complexul turistic, înconjurat de lacul cu nuferi și de pădurile suple de brazi, este renumită încă de pe vremea împărătesei Maria Tereza, nu doar prin puritatea apei din zonă, ci și datorită oxigenului încărcat cu ioni negativi, aerul concentrat din Munții Dognecei fiind comparabil cu cel al unei stațiuni balneo-climaterice.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Vara anului 2019 a demonstrat pe deplin acest lucru, prin numărul tot mai mare al turiștilor care au ales această locație, turiști sosiți din toate colțurile țării și nu numai. „Este un loc grozav, știam că județul Caraș-Severin are un potențial fantastic și ascunde comori neprețuite, dar ce am găsit aici ne-a impresionat peste măsură. Un astfel de peisaj întâlnești tot mai rar, pentru că oamenii distrug și nu își doresc să pună în valoare ce au. Lacul cu nuferi, liniștea, condițiile hoteliere și amabilitatea gazdelor în principal ne-au determinat să revenim pentru a treia oară și cu siguranță vom fi aici și anul viitor”, au declarat câțiva dintre turiștii cazați la Colț de Rai.

Pensiunea de trei margarete pune la dispoziție servicii de cazare în regim hotelier la standarde europene, restaurant cu specific românesc, precum și posibilitatea desfășurării activităților de agrement acvatic: hidrobiciclete, caiace și bărcuțe. De asemenea, turiștii se pot relaxa în camerele cu jacuzzi și să se plimbe cu ATV-urile.

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/