Sezonul rece bate la ușă! Lugojenii vulnerabili, chemați să depună cererile pentru ajutorul de încălzire şi suplimentul pentru energie

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Lugojenii care doresc să obțină ajutorul pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece 2021 – 2022 (1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022), precum și a suplimentului pentru energie, se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Comunitară, de la parterul Primăriei Lugoj, până în data de 20 noiembrie, pentru a primi formularul ce cuprinde actele doveditoare privind componența familiei, actele doveditoare privind veniturile acesteia, precum și actele doveditoare privind situația locativă.

Formularele de cerere – declarație pe propria răspundere pentru acordarea subvenției la încălzire, lista cu documentele ce trebuie anexate formularului, tranșele ajutoarelor de încălzire, precum și lista bunurilor ce conduc neacordării ajutorului pentru încălzirea locuinței, pot fi descărcate de pe site-ul Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj, de la adresa dasclugoj.ro/ajutoare.html.

Cererile completate însoțite de actele doveditoare se pot depune la sediul D.A.S.C. Lugoj în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, între orele 8-16 și joi între orele 8-18.

promovare banner maxagro

Toate persoanele care beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței pot beneficia și de suplimentul pentru energie.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/