Sezonul estival începe pe pontonul de la Văliug!

Vremea cu susul în jos din ultima perioadă a permis ca la o lună de când s-a închis sezonul de schi să poată fi lansat sezonul estival. De aceea, Ponton Casa Baraj dă drumul în acest weekend distracției de vară, mai ales că barajul este plin ochi de apă.

În acest sfârșit de săptămână, la Văliug, schiurile rămân o amintire de iarnă, înmagazinate până la iarna viitoare. În schimb, sunt scoase la iveală șezlongurile pe care fetele vor prinde primele urme ale soarelui, adică în acest weekend se relansează distracția de pe ponton.

Cine dorește să își dezmorțească oasele la soare are ocazia chiar zilele următoare pe pontonul de la Casa Baraj.  Pe lângă plajă și soare, weekendul, prelungit până de 1 mai, aduce și două seri de petrecere, primele de pe ponton din acest sezon.

expresb 1000x100

Ponton Casa Baraj deschide sezonul estival cu trei promisiuni. Prima constă în faptul că urmează șapte zile de soare, de astăzi și până pe 1 mai, iar a doua face referire la petrecerea de astă seară la care participă John Trend și Elles. Ultima promisiune este că pe 1 mai muncitoresc munca este lăsată la o parte, înghesuită de distracția garantată la petrecerea întreținută de Vali Florea. Acestea sunt doar pregătirile, etapa de încălzire pentru avalanșa de petreceri și concerte pe ponton.

1000 x 200 gif