FOTO: Pe pontoanele de la Văliug deja mișună turiștii!

Sezonul estival a început anul acesta cu luna aprilie. Sute de turiști au hotărât să își petreacă minivacanța de 1 mai și Sărbătorile Pascale în stațiunea Crivaia.

Chiar din ultimele zile ale lunii aprilie turiștii mai curajoși s-au bucurat de apa din barajul Gozna. Deși afară temperaturile s-au ridicat la standarde demne de vară și vremea îndeamnă la baie, apa din lac nu este tocmai potrivită pentru baie. Toate acestea însă nu i-au împiedicat pe turiștii ce au venit să își petreacă zilele libere pe ponton să se avânte în lac.

Pe saltele sau în apă, cu sărituri sau doar înotat, turiștii au luat cu asalt lacul de la Văliug. Pe pontoane a fost forfotă mare, cu cele șapte zile de soare promise și altele care continuă să vină. Baldachinele sunt pregătite pentru cei care doresc să își facă siesta în aer liber la malul lacului, iar pontoanele deja vibrează sub săriturile spectaculoase ale înotătorilor.

Ca în fiecare an, anul acesta mai mult ca niciodată dat fiind mica vacanță stabilită, turiștii vin să își petreacă Sărbătorile de Paște la munte. De data aceasta însă vor avea parte de mai multă căldură, perfectă pentru un prim bronz natural.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633392292059″]