Senatorul Marcel Vela, față în față cu investitorii cărășeni afectați de măsurile Guvernului Tudose

explo 1000x200

Senatorul Marcel Vela și-a programat, în această săptămână, o serie de întâlniri cu investitori din Caraș-Severin pentru a analiza consecințele măsurilor impuse de Guvern, cu impact direct asupra mediului de afaceri.

Noul program de guvernare al PSD conține o serie de măsuri anti-liberale. Cel puțin asta susține senatorul Marcel Vela, cel care are, în această săptămână, întâlniri cu reprezentanți ai mediului privat pentru a analiza impactul noilor decizii ale Guvernului Tudose. Este vorba, printre altele, despre creșterea salariului minim și desființarea pilonului 2 de pensii. „Sunt analizate consecințele negative generate de salariul minim crescut artificial la 2.000 de lei, a taxei suplimentare pe energie și comunicații, a interdicției de a înființa firme, a impozitului pe cifra de afaceri a societăților comerciale, a desființării pilonului 2 de pensii sau a impunerii unui impozit pe venitul global al persoanelor fizice”, explică reprezentanții PNL Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea: „Salariul minim de 2.000 de lei este o greșeală rostogolită în spațiul public”

Primele întâlniri au avut loc deja marți cu oameni de afaceri și cu lideri ai Partidului Național Liberal din Reșița, Bocșa, Oravița și Moldova Nouă. Astăzi are loc o masă rotundă în Băile Herculane, iar vineri și sâmbătă vor avea întâlniri similare la Caransebeș, Oțelu Roșu și Anina.

„PNL, ca susținător al clasei de mijloc și partizan al inițiativei private, va acționa prin toate pârghiile constituționale și legale pe care le are ca partid de Opoziție pentru a împiedica punerea în aplicare a acestor măsuri socialiste cu efect negativ pentru economia României”, mai transmite filiala cărășeană a PNL.