Senatorul Chisăliță se recunoaște învins: Drumurile forestiere ale ministrului Bode au făcut uitat drumul său de București!

untitled design set 970x90 px

Trăsnaia ministrului liberal al Transporturilor, care, după ce a petrecut şapte ore în trafic între Bucureşti şi Braşov, pe DN1, a debitat ca soluție transformarea unor drumuri forestiere în şosele, a stârnit hohote de râs până și în sediul PSD Caraș-Severin, unde senatorul Ionuț Chisăliță s-a declarat bătut.

Parlamentarul cărășean a fost făcut celebru pe toate posturile de televiziune după ce, într-un moment de proastă inspirație, a explicat că petrece foarte multe ore în trafic pe drumul dintre Reșița și București din cauza aglomerației, în special din cauza numărului mare al tirurilor, ceea ce ar fi un semn clar al faptului că economia duduie în România. Declarația lui Chisăliță are însă toate șansele să fie dată uitării și asta pentru că ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a întrecut orice limită a imaginației. Acesta vede în asfaltarea drumurilor forestiere o soluție la traficul aglomerat de pe unele drumuri naționale. De râs, dar mai ales de plâns!

„Văd că ministrul Bode rezolvă problema cu un drum forestier. A devenit afirmația actualului ministru al Transpoeturilor deja mai cunoscută decât afirmația pe care am făcut-o eu. Dacă asta este soluția pentru ministrul Transporturilor și pentru actualul guvern, de a cricula pe un drum forestier, înseamnă că ne batem joc de ceea ce înseamnă transporturi. Nouă ne reproșau că nu facem autostrăzi, deși noi am lăsat contracte începute, mai trebuiau doar să semneze contractele, dar iată că acum vin și spun că nu pot face autostrada Brașov – Comarnic pentru că avem nu știu ce animal în zona respectivă. Acum putem invoca astfel de probleme.”, a comentat senatorul Chisăliță. 

Parlamentarul cărășean mai spune că, atunci când era PSD la guvernare, urla toată lumea că nu se fac autostrăzi, ceea ce ar fi fost, de fapt, o ușoară manipulare. „Din partea cui?! A unor forțe mai mult sau mai puțin interesate de ceea ce se întâmplă în România și de cine vine la guvernare. Și cred că interesele au fost să vină Dreapta la guvernare, pentru că, de fiecare dată a reprezentat interesele marilor corporații, nu pe cele ale românilor care trăiesc la un nivel mediu.”, a mai spus Ionuț Chisăliță.