Semnătura care aduce peste 100.000 de lei unităților de învățământ din comuna Gârnic

businessman signing document
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

„Mai bine mai târziu decât niciodată!”, spune o vorbă din bătrâni, care se potrivește perfect cu actuala situație din Primăria Gârnic, a cărei conducere a semnat, de curând, contractul de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, pentru un proiect cu o valoare de peste 100.000 de lei, ce are în vedere dotarea unităților de învățământ cu echipamente sanitare și de protecție, pentru a preveni și a reduce riscul de infectare cu SARS-COV-2 în rândul elevilor și preșcolarilor.

Așadar, după semnarea contractului de finanțare, urmează ca reprezentanții Primăriei Gârnic să se ocupa de achiziționarea mai multor cantități de produse sanitare și de protecție, precum: mănuși – 1.100 de bucăți, măști – 8.470 de bucăți, dispenser automat – 4 bucăți, covor dezinfectant – 4 bucăți, săpun lichid antibacterian – 42 de litri, dezinfectant pentru pardoseli – 517 litri, dezinfectant suprafețe (bănci, scaune, uși) – 605 litri și 11 lămpi UV pentru toate clasele.

promovare banner maxagro

„Investim în școli și în sănătatea elevilor și dascălilor noștri! Chiar dacă nu ne mai aflăm în vârful pandemiei, și cazurile de îmbolnăviri cu SARS-COV-2 au scăzut simțitor în ultimele luni, noi suntem bucuroși că am reușit să intrăm la finanțare cu acest proiect și că primim bani pentru dotarea unităților de învățământ cu materiale sanitare și de protecție. Nu spunem că este tardiv, pentru că ele sunt binevenite și acum, curățenia și dezinfectarea claselor o vom face și de acum înainte, dar ne-am fi bucurat să fi primit mai repede finanțare pentru acest proiect, pentru că el a fost depus în plină pandemie. Valoarea acestui contract se ridică la suma de 117.118,09 de lei.”, ne-a mărturisit primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu.

publicitate tmc 640