Încă un incident în transportul public din Timișoara. Un tramvai a deraiat

289169310 5269497353144256 8126190271023691638 n
promovare online Timisoara Casa Auto

A mai avut loc un incident în transportul public din Timișoara. Un tramvai a deraiat, duminică, în zona Gării de Nord.

O garnitură Armonia a sărit de pe șine și a ajuns pe trotuar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Din cauza deraierii, traseul celorlalte tramvaie care circulă prin zonă a fost deviat.

„Din cauza unei deraieri ce a avut loc în curba de la Gara de Nord, tramvaiele de pe liniile 1, 8 și 9 vor întoarce în bucla de pe bulevardul Dâmbovița. Pe tronsonul strada Gh. Baritiu – bulevardul Regele Carol I va circula, tur-retur, până la soluționarea deraierii, un autobuz. Stațiile de îmbarcare/debarcare vor fi: „Barițiu” – stație existentă aferentă troleibuzelor, „Gara de Nord” – stația existentă de tramvai pe sensul spre strada Barițiu și stația provizorie la intrare pe bulevardul General Ion Dragalina, pe dreapta, după semafoare, pe sensul spre Piața Iosefin; „Regele Carol”, stație provizorie înainte de intersecția cu bulevardul Regele Carol I, sensul spre Piața Iosefin și stația existentă de tramvai situată pe bulevardul Regele Carol I, sensul spre strada Barițiu. Totodată, autobuzele de pe linia E1 vor circula deviat pe sensul de mers dinspre strada Tristan Tzara spre Pod C. Sagului, pe strada Jiul – splaiul Nicolae Titulescu – bulevardul 16 decembrie 1989”, a transmis STPT.

Duminică dimineața, un alt tramvai a fost blocat tot în fața Gării de Nord din Timișoara. În acest caz, oprirea a fost cauzată de un călător care a tras maneta de siguranță.

promovare banner maxagro

Sursa foto: Info Trafic Jud. Timiș

 

publicitate tmc 640