Semnal de alarmă pentru conducerea de la „Eftimie Murgu”! Tot mai puține marionete!

Senatul UEM a supus astăzi la vot concedierea profesorului Cristian Rudolf, așa cum propusese Comisia de disciplină, numai că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Manevrele conducerii universității reșițene au stârnit reacții dintre cele mai dure și probabil că tocmai din acest motiv votul de astăzi din forul condus de Doina Frunzăverde a fost unul contrar tuturor pronosticurilor. Deși absolut toată lumea era convinsă că liderul de sindicat din UEM va fi executat, numărul voturilor pentru desfacerea contractului de muncă a fost insuficient. Din cei 18 votanți, doar șapte au considerat că Rudolf trebuie să plece de la catedră pentru că a trecut în mod eronat o notă unui student pe care îl confundase cu fratele său. Celelalte 11 voturi au fost împotriva concedierii.

„Cred că rezultatul acestui vot poate fi un semn de revenire la normalitate, cei mai mulți dintre reprezentanții Senatului au înțeles că universitatea nu are nevoie de alte și alte scandaluri și conflicte”, a comentat Cristian Rudolf imediat după ce a aflat că poate preda în continuare la „Eftimie Murgu”.

CITEȘTE ȘI:

Conducerea Universității „Eftimie Murgu” nu a înțeles mesajul procurorilor anticorupție! Profesorii execută silit universitatea!