Seminar pe tema afacerilor verzi, oferit de CCIAT

picnic iulius1000x100

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș propune un seminar pentru mediul de afaceri timișean cu tema „Achiziții publice alternative, circulare și verzi”. 

Evenimentul face parte dintr-un program de pregătire cu șapte astfel de seminarii pentru implementarea unei economii zonale care să fie cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Seminarul va avea loc în 14 octombrie, de la ora 12.00. Timp de aproximativ o oră și jumătate, participanții vor învăța cum să implementeze o afacere sustenabilă și care să reducă poluarea, cerințe actuale la nivel mondial. Pentru a participa este necesar să vă înscrieți aici.

Scopul seminarului este de a promova cooperarea și principiile achizițiilor publice circulare și verzi, subliniind contribuția acestora la menținerea buclelor închise în lanțurile de aprovizionare cu materiale și energie, cu impact pozitiv asupra mediului prin diminuarea cantității de deșeuri generate.”, spun cei de la CCIAT.

leader board 728 x 90 px

Proiectul este derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech Bulgaria, Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad. Influența proiectului se extinde în zona balcanică.