„Semi-centura” Giarmatei, în discuții la CJT. Ar fluidiza traficul spre Timișoara

mihalceanu nica

O variantă ocolitoare care să lege localitățile Cerneteaz – Covaci și Giarmata – Ianova este o investiție care a prezentat interes pentru că fluidizează mult traficul spre municipiul Timișoara. Concluzia îi aparține primarului comunei Giarmata Claudiu Mihălceanu, în urma unei întâlniri de lucru avute cu președintele CJ Timiș Alin Nica.

Una din temele abordate în cadrul întâlnirii a fost legată de lucrările la DJ691, extinderea la patru benzi a tronsonului care trece prin localitatea Dumbrăvița.

„Am discutat multe lucruri care țin de colaborarea celor două instituții pe care le reprezentăm, printre care stadiul lucrărilor la DJ691, lucrări întârziate care ne provoacă foarte mult disconfort. Am primit asigurări din partea președintelui CJ Timiș că la finalul verii va exista un nou contract și un constructor serios, capabil să finalizeze investiția.”, a spus Claudiu Mihălceanu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Pe de altă parte, Mihălceanu a apreciat că „semi-centura” care va lega localitățile Cerneteaz – Covaci și Giarmata – Ianova este o investiție care a prezentat interes pentru participanții la discuție pentru că fluidizează mult traficul spre municipiul Timișoara.

„Nu în ultimul rând, PUZ-ul industrial Giarmata, care are aproximativ 100 de hectare, a fost și va fi un subiect pe care o să îl tratăm cu toții cu prioritate pentru că aduce atâtea beneficii atât comunei Giarmata, cât și județului Timiș prin creșterea locurilor de muncă în toată zona, iar pentru noi – creșterea semnificativă a veniturilor la bugetul local.”, a concluzionat primarul de Giarmata.

banner 970 x 250