Semenicul își redeschide porțile. Invitații călduroase pentru o minivacanță într-un „Colț de Rai”

Zilele de sărbătoare de la sfârșitul acestei săptămâni sunt momentul perfect pentru a da startul deschiderii sezonului de iarnă. Pensiunea Colț de Rai de pe Muntele Semenic lansează primele invitații către turiști.

Se spune că Munții Semenic au fost o bucată de pământ pe care Dumnezeu și-o păstrase pentru El, însă apoi le-a dăruit-o bănățenilor. Ce nu au reușit ei să facă cu această bucată de pământ nu mai este nicio noutate pentru nimeni. Important este, la momentul actual, ce au realizat și cum continuă proiectele de dezvoltare a masivului, cunoscut ca „acoperișul Banatului”, o sursă de vitalitate și sănătate.

În locul dominat de o priveliște uluitoare, unde natura a creat peisaje de poveste, nu se putea naște decât un „Colț de Rai”, sub cârmuirea unui om de afaceri de succes, cu viziune și proiecte ce promit renașterea întregii stațiuni.

Pe platoul de cleștar, un veritabil paradis al schiorilor, îi întâmpină pe turiști într-un cadru ce împletește rusticul cu medievalul, cea mai modernă pensiune, de trei margarete, Colț de Rai, care își redeschide porțile la sfârșitul acestei săptămâni. Locația cu o capacitate de cazare de 17 camere cu băi proprii pune la dispoziție servicii la standarde europene, restaurant cu specific românesc și, de asemenea, oferă oaspeților activități variate de petrecere a timpului liber, precum traseele montane sau plimbările cu ATV-ul. Weekendul prelungit aduce cu el trei zile încărcate cu distracție, rupte din cotidianul zilnic și multă zăpadă, dacă se adeveresc previziunile meteorologice, fapt pe care mizează și antreprenorul pensiunii care a pregătit pentru turiști două seri de neuitat și multe surprize, cu ocazia redeschiderii pensiunii.

expresb 1000x100

„Ne dorim ca această iarnă, să aducă zile de neuitat pentru turiștii noștri, care se pot bucura de aerul curat, de serviciile de top ale pensiunii și mai ales de frumusețea muntelui care, fără rușine, poate fi numită colțul de rai al județului. În contrast cu faptul că muntele este cam 80% vizitat de timișoreni, că încă nu ne putem mândri cu investiții serioase, sper eu că în câțiva ani lucrurile să reintre pe făgașul normal și Semenicul să-și recapete strălucirea de altădată”, ne-a spus Remus Rof, administratorul pensiunii.

Întrebat de planurile de viitor, omul de afaceri ne-a declarat că intenționează ca în viitor să construiască în interiorul pensiunii și un spațiu spa și, de asemenea, să contureze noi proiecte pentru atragerea de investitori pe munte. Remus Rof s-a plâns de proasta infrastructură, de lipsa unui pârtii nocturne, dar și de problema pârtiilor în ceea ce privește lungimea acestora.