Semenicul, în acțiune la final de săptămână! Colț de Rai pentru iubitorii sportului

Muntele Semenic va fi din nou gazda turiștilor și iubitorilor de sport, la finalul acestei săptămâni. Peste 150 de turiști vor sosi pe munte sâmbătă, 10 februarie, pentru a participa la prima ediție a Cupei „Semenic – Colț de Rai”.

Evenimentul sportiv, organizat de Asociația „Prietenii Munților”, se adresează tuturor categoriilor de vârstă și cuprinde două etape de concurs: prima este manșa de slalom special, care va începe la ora 10 pe pârtia Goznuța, iar cea de-a doua, de slalom uriaș, ce vizează tehnica și viteza este programată să se desfășoare în cea de-a doua parte a zilei, pe pârtia Crucea de Brazi, după cum a declarat pentru Express de Banat, Adrian Petrica, vicepreședintele Asociației Prietenii Munților.

Adrian Petrica a mai subliniat faptul că această competiție face parte din Cupa „Prietenii Munților” și se adresează copiilor și tinerilor de la cele mai mici vârste până la 18 ani plus. Acesta a ținut să precizeze că prin această premieră speră ca muntele să atragă un număr cât mai mare de turiști din toate colțurile țării.

Toți cei interesați de acest concurs trebuie să știe că participarea este gratuită, înscrierile se fac pe adresa de e-mail a Asociației „Prietenii Munților”: contact@prietenii-muntilor.ro sau chiar înainte de începerea concursului, pe pârtie. Premiile oferite de sponsorul evenimentului, Pensiunea Colț de Rai, vor fi acordate de la ora 19 și vor fi urmate de un foc de artificii impresionant.