Sejur de vis în inima munților, la început de vară

montis hotel&spa (2) (1)
casinoherculane by sungarden

Dacă te simți debusolat de aglomerația și agitația din jungla urbană, atât tu, cât și familia ta aveți nevoie de o mini-vacanță la munte. Iată de ce ar trebui să îți faci bagajul și să evadezi la Muntele Mic!

Acest loc înconjurat de păduri dese, munți și o priveliște uimitoare este perfect pentru a te relaxa și pentru a-ți reîncărca bateriile. Aerul proaspăt și verdeața brazilor te vor face să uiți de stresul acumulat în ultimul timp și să experimentezi activități unice, cum ar fi drumeții, yoga, stretching, foto hunting și chiar un picnic de poveste în familie.

La Montis Hotel&Spa, amplasat în Banatul Montan, poți încerca activitățile specifice sezonului de vară, cum ar fi plimbări prin natură, departe de agitația orașului și tehnologie, scăldat, jocuri cu mingea sau tenis de câmp. Dacă vrei să faci ceva mai aventuros, poți face o drumeție până în vârful muntelui, unde vei fi răsplătit cu o priveliște impresionantă.

Muntele Mic este locul perfect pentru petrecerea unui weekend în familie

Copiii se vor bucura de natură și iarbă verde, iar adulții vor fi încântați să descopere traseele cu niveluri diferite de dificultate prin păduri sau prin împrejurimi. În plus, Montis Hotel&Spa pune la dispoziție biciclete chiar din fața hotelului pentru a face drumeții mai interesante, mai ales că în apropiere se află și Poiana Mărului, un loc minunat pentru o zi de vacanță, fiind zona despre care se spune că deține cel mai pur aer de pe planetă.

După o zi plină de aventură, turiștii sunt așteptați la hotel cu mesele pline de bunătăți. Experții în arta culinară pregătesc preparate tradiționale românești și internaționale, iar băuturile fine sunt o altă atracție a hotelului. De la freshuri, cocktails, prosecco, până la vin și șampanie pentru momente speciale, Montis are tot ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă sau o petrecere. Restaurantul hotelului deține 100 de locuri, fiind deschis pe toată perioada anului și pentru toți turiștii din stațiune.

montis hotel&spa (2) (1)

Servicii de patru stele

Dacă este o zi înnorată, nu trebuie să îți faci griji, deoarece Montis oferă servicii premium. Turiștii se pot relaxa la piscina interioară cu apă încălzită, pot petrece momente de relaxare în sauna uscată sau la salină. Camerele sunt spațioase, cu un design modern, cozy și sofisticat. Iar pentru părinții care călătoresc cu copii, la cerere, se pot adăuga și paturi suplimentare. Totodată, există mai multe opțiuni de cazare pentru o potrivire perfectă cu nevoile oaspeților: cameră standard, junior suite sau apartament. În plus, piscina și terasa hotelului oferă o priveliște uimitoare către pădurea de brazi care conduce aerul proaspăt prin toată stațiunea.

montis hotel&spa (1) (1)

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Evenimente corporate

Pentru cei care doresc să dea o fugă la munte, dar să nu își întrerupă munca, terasa hotelului se poate folosi drept birou în aer liber, este nevoie doar să îți pui laptop-ul în bagaj. De asemenea, Montis deține o sală de conferințe dotată cu tot ce ai nevoie pentru working session, lansări, teambuilding, conferințe, corporate party sau alte evenimente corporate.

În aceste vremuri incerte, o vacanță la munte poate fi un mod excelent de a scăpa de stresul zilnic și de a-ți încărca bateriile. Cu atâtea atracții și servicii oferite de Montis Hotel&Spa, cu siguranță vei avea parte de o experiență de neuitat și vei pleca acasă complet reînnoit.

montis3

Pentru noutăți și rezervări, urmărește hotelul pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/, https://www.hotel-montis.ro/.

 

 

 

 

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/