Șeful tinerilor liberali din Timiș îi desființează pe social-democrații care i-au făcut tatăl șef al Direcției Silvice din Caraș-Severin!

Zaharia Șandru, zis Zache, a fost instalat de curând, imediat după plecarea lui Ion Mocioalcă din PSD, șef peste pădurile Banatului Montan, astfel că atacurile fiului său, Cosmin Șandru, președintele TNL Timiș, la adresa „clanurilor din PSD” sunt cel puțin curajoase.

Chiar dacă Șandru senior are o experiență vastă în silvicultură, numirea sa la șefia Direcției Silvice Caraș-Severin a luat prin surprindere, mai ales că e binecunoscut trecutul său pedelist. Mult mai
surprinzătoare este însă vehemența cu care Cosmin Șandru lovește, practic, în cei care i-au aranjat tatăl.
„Instabilitatea politică și guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea și a camarilei din jurul său! PSDragnea își bate joc de viitorul generației noastre și, de aceea, Tineretul Național Liberal susține declanșarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, viitorul premier al PSD ar avea aceeași soartă cu Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose: mandat de 6 luni iar apoi, Liviu Dragnea va arunca din nou România în instabilitate și criză politică. Pentru că singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși”, afirma, zilele trecute, Cosmin Șandru.