Șeful PSD Reșița, tras pe linie aproape moartă?! „Eu cu Nelu Mocioalcă am o relație foarte bună!”

Ioan Crina n-a prins nicio funcție importantă după ce a ratat Primăria Reșița, lipsește de la acțiuni importante ale partidului și are dialoguri dure în organizația județeană, toate acestea fiind puse pe seama relației foarte reci pe care ar avea-o cu Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin.

Numele liderului social-democraților din Reșița a fost vehiculat ca și candidat la Camera Deputaților, iar mai apoi ca șef al mai multor societăți din subordinea Consiliului Județean și instituții publice. Până la urmă, nimic din toate acestea. În anturajul PSD se vorbește despre o relație foarte încordată pe care Crina ar avea-o cu președintele Mocioalcă. Șeful PSD Reșița neagă însă o astfel de variantă. „Eu cu Nelu Mocioalcă am o relație foarte bună și am avut-o de-a lungul timpului. Atunci când el a ajuns președinte, eu am fost unul dintre cei care l-a susținut, pentru că era tânăr. În comparație cu contracandidații lui, pe el chiar nu îl cunoșteam, era cel mai tânăr dintre cei care candidau atunci. Cred că sunt mai mult de 10 ani”, a spus Crina.

În ceea de privește faptul că pentru el nu s-a găsit nicio funcție, fostul viceprimar reșițean, actualmente consilier județean, a spus că țelul său nu a fost să-și păstreze mandatul de vice. „Erau o groază de funcții pe care chiar colegii mi-au propus să le ocup și le-am refuzat. Atunci când ai o firmă de 25 de ani, nu cred că o funcție publică îți oferă așa o satisfacție. Mă implic, mă întâlnesc cu consilierii, discut, le explic chestiuni de buget”, a adăugat Ioan Crina.