Șeful PSD Reșița, în atenția procurorului Bucurică! „E strigător la cer!”

Consilierul județean Ioan Crina a reacționat dur după ce George Bucurică, pe când acesta îndeplinea funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, cerea informații unui investigator despre oamenii cu care se întâlnește primarul orașului Oravița.

Într-o înregistrare audio prezentată de postul de televiziune Antena 3, George Bucurică i-ar fi pretins unei tinere, care îl acuză astăzi de avansuri sexuale, să îi furnizeze informații despre persoanele care se întâlnesc cu primarul Dumitru Ursu. În discuția respectivă e amintit numele lui Ioan Crina, fostul viceprimar al Reșiței. Acesta a reacționat dur față de ceea ce magistratul ar fi vorbit cu investigatorul.

„Ați văzut ce limbaj folosea și ați văzut cum întreba un reprezentant al statului, în ce cameră se întâlnesc, cu cine vorbesc. E strigător la cer. Cunosc foarte mulți oameni din magistratură care sunt oameni serioși, care sunt bucuroși când dau o soluție cum trebuie și rezolvă un dosar, dar să pui așa problema, în ce cameră se întâlnesc, adică să pună microfoane acolo, să fim serioși!”, a comentat Crina pentru expressdebanat.ro.