150 de olimpici, în finala naţională de la Reşiţa

promovare online Timisoara Casa Auto

Municipiul Reșița găzduiește, săptămâna aceasta, etapa națională a Olimpiadei de servicii, pentru disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, domeniile: economic, administrativ, comerţ, turism şi alimentaţie.

La competiţie, desfăşurată în perioada 2-6 aprilie, participă aproximativ 150 de elevi de clasele a XI-a şi a XII-a, de la liceele cu profil Economic, Comerţ, Turism din toată țara. Aceştia se pregătesc în calificările profesionale: tehnician în activităţi economice, tehnician în activităţi de comerţ, tehnician în achiziţii şi contractări, tehnician în administraţie, tehnician în turism, tehnician în hotelărie, tehnician în gastronomie, organizator banqueting.

Festivitatea de deschidere a olimpiadei a avut loc ieri, la Sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păutza” din Reşiţa, în prezenţa prefectului Matei Lupu şi a inspectorului şcolar general al ISJ Caraş-Severin, Ioan Benga. Proba scrisă a olimpiadei are loc azi, de la ora 9, la Colegiul Economic al Banatului Montan. După-amiază, de la ora 18, olimpicii împreună cu cei 42 de profesori însoţitori vor participa, la Cinematograful Dacia, la spectacolul „Focul nestins al Reşiţei”, susţinut de elevi din municipiu.

promovare banner maxagro

publicitate tmc 640