Șeful Poliției Locale Caransebeș îndemn la responsabilitatea celui de lângă noi

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

S-au închis școlile ca să evităm aglomerația de suflete, să nu permitem copiilor noștri să aibă contact cu coronavirus care, iată, ucide! Însă azi parcurile sunt pline de copii și barurile pline de elevi la Caransebeș!

Este frumos afară! Este primavară! Parcul General Dragalina este plin, la fel și zona de agrement Teiuș. Însă totul se poate transforma într-un coșmar. Polițiștii locali din municipiul Caransebeș nu pot să impună măsuri de sancționare însă sunt tot mai mult pe străzile urbei, în zonele aglomerate și în baruri, pentru a informa că purtători de virus pot fi oriunde, spații închise sau deschise.

Mai mult în baruri elevii pot fi trași la rost doar pentru ceea ce consumă, la fel și barmanii și proprietarii locațiilor. Înainte de toate, oamenii legii atrag atenția că putem să ne infectăm membrii familiei, iar dacă s-a impus măsura închiderii școlilor elevii trebuie să rămână la domiciliu, parcurile și barurile vor tot acolo și peste două, trei săptămâni, însă sănătatea noastră poate fi în pericol. Coșmarul se poate declanșa într-o clipă cu mari repercursiuni. Virusul se transmite la distanță de peste 4 metri și rezista în aer peste jumătate de oră.

Polițiștii locali roagă părinții să-și verifice copii pentru că doar la un scenariu simplu, situația nu poate fi descrisă.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Chiar trebuie să ne încercăm norocul riscând viețile celor dragi, doar pentru că este frumos afară sau ne plictisim în casă?. Stați acasă! Este un simplu gest care salvează viețile celor din jurul nostru, al celor care sunt mai vulnerabili și pe care îi iubim. Stați acasă, așa veți fi cu adevărat eroi”, îndeamă șeful Poliției Locale Caransebeș, Florin Bojin.

La ora actuală în municipiul Caransebeș sunt izolați 13 cetățeni la domiciliu și 9 persoane carantinate.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/