Șeful jandarmilor din Caraș-Severin a predat ștafeta!

Schimbare majoră la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin! Colonelul Adrian Bîcleșanu, cel care a servit cetățenii din postura de angajat al IJJ, a predat astăzi ștafeta, ajungând la vârsta pensionării.

Colonelul Adrian Bîcleșanu a îndeplinit, timp de doi ani și trei luni, funcția de inspector-șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Astăzi a avut loc ceremonialul de trecere a sa în rezervă, colonelul ajungând la vârsta pensionării după 34 de ani de activitate desfășurată în domeniul ordinii și siguranței publice. La festivitatea de astăzi au participat colonel Daniel Badea, împuternicit director al Direcţiei Management Operaţional din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Florenţa Albu, prefectul judeţului Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, şefii instituţiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, şefii instituţiilor cu care se cooperează în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, precum şi cadre din comandamentul Jandarmeriei Caraş-Severin.

Biclesanu Sandulescu jandarmi

leader board 728 x 90 px

„Sunt fericit că în activitatea mea v-am cunoscut, vă voi purta un respect deosebit, îmi voi aminti cu plăcere de activităţile şi momentele pe care le-am trăit împreună, iar întâlnirea cu dumneavoastră, va reprezenta de fiecare dată, un motiv de bucurie şi satisfacţie pentru mine (…) Cu dumneavoastră am obţinut multe rezultate deosebite. Vă mulţumesc!”, a declarat Adrian Bîcleșanu.

Adrian Biclesanu jandarmi

Funcția de inspector-șef a fost preluată de colonelul Lucian Săndulescu, cel care până acum a îndeplinit funcţia de prim adjunct al inspectorului-şef la aceeaşi instituţie.