Şeful AJVPS ameninţă cu tribunalul jurnaliştii “ziarelor de c…t”!

Intrat într-un mare rahat după ce Poliţia a anunţat că-l suspectează şi cercetează pentru braconaj în Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, Mircea Ciobanu, care îndeplineşte şi funcţia de consilier judeţean, a început să ameninţe şi să jignească jurnaliştii care au îndrăznit să relateze despre situaţia penală în care se află.

A făcut-o mai întâi la telefon, ameninţând şi adresând cuvinte mizerabile unei colege jurnaliste. Deranjat de faptul că Express de Banat a publicat povestea partidei de vânătoare suspectate că ar fi avut loc într-o arie protejată, unde e interzis să se apese pe trăgaci, Ciobanu a avut un exces de furie şi un limbaj care nu-i face cinste niciunui bărbat, cu atât mai puţin unui şef de instituţie şi ales judeţean.

Mai grav este că ieşirea de ieri nu a rămas singulară şi lucrurile au degenerat. La şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de astăzi, Ciobanu şi-a arătat din nou adevărata faţa. Supărat peste măsură pentru că a fost fotografiat, acesta a ameninţat din nou jurnaliştii prezenţi cu tribunalul. “Dacă mă mai fotografiaţi şi mai scrieţi de mine în ziare, vă dau în judecată, ziare de c…t ce sunteţi!“, a strigat şeful AJVPS, suspectat de braconaj. Deocamdată, rahatul de care vorbeşte e în propria lui ogradă şi a intrat singur în el.

banner 1000 x 100 hd