Șefa PNL Oțelu Roșu, consilierul vicepremierului Raluca Turcan!

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, continuă să-și plaseze oamenii de încredere în funcții importante la București, cea mai recentă mutare pregătită urmând să aibă loc în Cabinetul Vicepremierului!

O informație de ultimă oră venită dinspre PNL spune că Magda Lungu, liderul organizației locale liberale din orașul Oțelu Roșu, va pleca în cel mai scurt timp posibil la București. Aceasta urmează să ocupe funcția de consilier în cadrul Cabinetului Vicepremierului Raluca Turcan. Contactată de Express de Banat, Magda Lungu, fost viceprimar al orașului de pe Valea Bistrei, a preferat să nu comenteze informația. Cel mai probabil, așteaptă publicarea în Monitorul Oficial a deciziei de numire în onorabila funcție.

Magda Lungu a vorbit în schimb despre viitoarele alegeri locale. „La Oțelu Roșu nu am desemnat încă un candidat. Va fi un sondaj, măsurăm șansele mai multor posibili candidați. Nu știu dacă mă voi număra printre aceștia, în mod normal, având în vedere funcția pe care o am în partid, ar trebui să fiu în sondaj. Actualul primar, Luca Mălăiescu, este de bătut, trebuie doar să găsim candidatul potrivit”, a afirmat Lungu.