Șefa liberalelor apreciază PSD! Despre Nelu Popa, numai „de bine”!

dragila mihaela lapusnicu mare
untitled design set 970x90 px

Nelu Popa riscă să fie exclus din PNL! Mihaela Drăgilă, președinta organizației de femei PNL Caraș-Severin, îl face praf pe primarul Reșiței, într-un atac fără precedent!

Primărița comunei Lăpușnicu Mare nu a trecut de la PNL la PSD, așa cum se tot vehicula în ultima vreme, însă nici bine nu se simte printre unii dintre colegii săi. „PSD e partidul alături de care suntem în coaliție și eu respect pe toată lumea de acolo. Din păcate, incidentele din ultima vreme și această nouă față a lui Ioan Popa arată că, PSD, în momentul de față, are pentru cetățeni o ofertă de oameni mult mai consistenți și mai serioși decât am reușit noi să scoatem și să furnizăm! În PSD nu am văzut niciodată astfel de comportamente canibalistice și nici astfel de atacuri mârșave. Nu am văzut de la PSD decât civilizație și disponibilitate, atât pentru ai lor, cât și pentru a-i noștri! Dacă Ioan Popa ar urma modelul de gândire și de acțiune politică pe care îl promovează președintele partidului nostru, cu siguranță nici el nu ar decepționa! Față de partenerii mei de coaliție din PSD Caraș-Severin nu am decât cuvinte de apreciere!”, a comentat șefa femeilor liberale din județ, ridicând tensiunea la cote maxime în PNL Caraș-Severin.

Reacția Mihaelei Drăgilă vine după ieșirea de ieri a lui Nelu Popa, care a criticat-o pentru modul în care relaționează cu Ocolul Silvic „Banatul Montan”. Ieșire pe care a interpretat-o ca pe o mână întinsă de Nelu Popa candidatului PSD la Primăria Lăpușnicu Mare, Ion Lala. „Omul ăsta acum e noul favorit al colegului meu de partid, Ioan Popa! Să deducă fiecare prin propria înțelepciune de ce. Frustrarea lui Ioan Popa vine dintr-o teamă majoră că va fi în curând probabil confruntat cu consecințele propriului comportament, care nu are considerație pentru lege. El se teme și de ce-l așteaptă în instanță pentru ieșirile lui violente în oraș, se teme și de intrarea sa foarte agresivă care excede atribuțiilor pe care le are în treburile și afacerile ocolului. dumnealui de mult își depășește atribuțiile.”, a continuat Mihaela Drăgilă.

Primărița de la Lăpușnicu Mare și-a amintit cu acest prilej și de întâlnirea mai puțin prietenoasă care ar fi avut loc la un moment dat între Popa și Ionuț Popovici, pe o terasă din centrul Reșiței, la care ea a fost martor și în urma căreia s-a deschis un dosar penal. „Ioan Popa e foarte speriat și de faptul că nu a putut să mă convingă să nu spun adevărul! N-a putut să mă sperie suficient să nu spun adevărul! Nu spun mai mult acum, restul am să povestesc la instanță! e un om încordat, intră în campania electorală, la fel ca și ion Lala, pornind de la totul sau nimic. Ion Lala, în curând va ajunge să aibă ca unică sursă de venit leafa de la primărie. El conduce o firmă cu datorii colosale, pentru el primăria e unica lui salvare. De asemenea și Nelu Popa speră să-și mai împuțineze din griji eliminându-mă pe mine de pe listă! Dar își pune în pericol inclusiv calitatea de membru PNL, pentru astfel de comportamente au fost oameni dați afară din partid!”, a mai declarat Mihaela Drăgilă pentru Express de Banat.

Dar vicepreședinta liberalalor la nivel național pune la îndoială inclusiv performanța administrativă a lui Nelu Popa: „Eu am strâns cureaua când am fost în dificultate la Lăpușnicu Mare, nu am ieșit să dau din gură prin presă și pe Facebook, să-i acuz pe alții că nu-mi dau suficienți bani ca să fiu eu zmeu în administrație. Nimeni nu ți-a promis că vei face fapte mari din foarte mulți bani, cum se vaită domnul Popa, că el mereu nu are bani, că nu i se dă suficient. A spus că e bun și știe să ducă Reșița la next level prin priceperea lui. Când îți faci planuri pe banii altora, nu te mai numești administrator! Eu ca să duc Lăpușnicul la următorul nivel nu am întins mâna la Primăria Reșița, nu am așteptat nimic de acolo. Primăria Reșița cu Ocolul Silvic Banatul Montan nu pot supraviețui decât dacă dau o raită prin bugetele a 26 de primării. O treime din comunele județului! Lăpușnicu Mare și-a implementat proiectele fără să ceară bani de la Primăria Reșița!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/