Cu Cîrstoiu candidat, PSD și PNL prind locul III la Capitală!

victor nafiru 1 of 1 620x400

La Capitală, candidatul PSD-PNL la primărie este varză. De când Ciucă și cu Ciolo s-au oprit asupra lui, Cătă Cîrstoiu nu trece de locul trei în sondaje. Piedone are de trei ori mai multe procente, iar Nicușor Dan are dublu față de el, dar dânsului nici că-i pasă. Nici măcar nu s-a supărat atunci când, întrebat fiind, Batistuță a mărturisit că nici măcar nu a auzit până acum de doctorul ăsta de genunchi. Nu, Cătă al coaliției PSD-PNL se simte chiar confortabil, convins că locul trei îl va trimite direct în play-off-ul competiției.

Ba, într-o zi, l-a întrebat pe Ciolo, cel care a fost cu ideea desemnării: „Bă, Marcelu, ce tot zic ăștia că stau prost în sondaje? Ce, bă, locul III nu e bun pentru unul ca mine, care face politică doar de trei săptămâni? Și la urma, urmei, dacă nu reușesc, mă întorc la locul meu de muncă”.

Ce să-i fi zis Ciolo? Că și el săracul și-a dat seama că a pariat pe o gloabă în loc de un armăsar. Așa i-o zis și nea Nicu Ciucă într-o dimineață: „Marcelu, am greșit de data asta. Să fi rămas cu Burduja sau cu Firea, că tot mai aveam o șansă. Dar așa, ne bate grasu’ de Piedone de ne sună apa în cap”.

În loc de explicații, Ciolo i-a spus doar atât: „Bă, Cătă, ține-o tot așa, că la alegeri avem noi grijă să nu te faci de râs. Dar fii atent, să nu vorbești prostii în campanie, să nu te pună ăl din baltă să spui ceva care poate fi interpretat, că ești gata. Promite-le și tu că o să le faci o nouă centură, de data asta, suspendată de la un cap la altul, că ai vorbit cu chinezii, să se apuce de canalul Dunăre-Marea Neagră. Nu răspunde la provocări, că ăștia de la USR sunt dați dracului”.

Discuția a trecut, PSD-PNL s-au întâlnit din nou, au întors problema pe toate fețele și au ajuns la concluzia că soluția cu Cîrstoiu e beton. Unul mai bun ca el nici dacă ai fi tras cu pușca și nu găseai. Locul trei după nici trei săptămâni de politică e ceva. Nu? Și încă cum!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/