Șef nou la Aquacaraș Caransebeș

Aquacaraș Caransebeș are de astăzi un nou director. Consilierul local din partea PSD Daniel Alexandru Isac va ocupa funcția de șef al serviciului de distribuție a apei pe raza municipiului Caransebeș.

Isac vine la conducerea Aquacaraș Caransebeș după ce în urmă cu două luni fostul director Ion Ursulescu și-a dat demisia din funcție, iar în acest răstimp postul a fost ocupat interimar de alte două persoane.

Daniel Alexandru Isac este om de afaceri, însă a ocupat în trecut funcția de consilier la cabinetul senatorial Iosif Secășean, dar și pe cea de director al Taberelor Școlare din cadrul Direcției pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

Isac ne-a explicat de ce caransebeșenii nu au avut apă la robinete marți, 17 aprilie:

„A fost întreruptă apa potabilă pentru că a fost revizie la uzina de apă, s-au curățat filtrele. Cred că și astăzi în unele zone apa nu este potabilă, pentru că este normal să vină tulbure, însă se va limpezi. Îmi doresc ca în perioada următoare să fac evaluarea activității Aquacaraș Caransebeș, după care vă voi prezenta situația lucrărilor de introducere a apei și canalizării pe raza municipiului”, ne-a declarat Daniel Alexandru Isac.