Sedus și abandonat! Primarul din Forotic readuce la viață un proiect dat uitării de 11 ani!

baza sportiva forotic

Un proiect demarat și abandonat cu mai mulți ani în urmă la Forotic va fi redepus spre finanțare la Compania Națională de Investiții de actualul primar Alexandru Sporea.

Mai exact, este vorba despre o bază sportivă cu teren multifuncțional, pe care se vor putea juca partide de minifotbal, handbal, tenis și baschet, cu tribune, vestiare, grupuri sanitare, locuri de parcare și spații verzi. Demarat și abandonat în urmă cu 11 ani din lipsă de fonduri, pe vremea când Ministerul Dezvoltării era condus de Elena Udrea, proiectul a fost privit ca o prioritate de primarul Alexandru Sporea, încă de la începutul mandatului său.

Fiind amator de fotbal, dar și pentru că elevii din Forotic își desfășoară orele de Educație Fizică într-o sală improvizată, m-am gândit că acest proiect nu trebuie abandonat, ci finalizat cât mai rapid. Așa că am reluat din nou întreaga procedură și am început întâi de toate cu cadastrarea, după care am continuat cu scrierea proiectului propriu-zis. Construcția inițială rămâne în picioare, urmând ca lucrările să se continue din acest punct. Am obținut și certificatul de urbanism de la Consiliul Județean, iar după ce vom obține și avizele de la Apele Române și Drumuri Județene, vom depunem proiectul la Compania Națională de Investiții. Cred în șansa acestui proiect și în reușita lui, este doar o chestiune de timp până când ne vom putea bucura de el.”, ne-a declarat primarul din Forotic.

1000x100 (5)