Ședință extraordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin în data de 24.03.2020

Președintele Silviu Hurduzeu a dispus convocarea de îndată a Consiliului Județean Caraș-Severin în ședință extraordinară pentru data de 24 martie 2020, ora 12.00, cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului propriu de organizare și funcționare al Consiliului Județean Caraș-Severin, republicat, cu modificările și completările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind utilizarea sumei de 43.082,53 mii lei din excedentul bugetului local al Judetului Caras-Severin rezultat la încheierea exercitiului bugetar 2019, în valoare de 53.195,66 mii lei, în anul 2020
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Județului Caraș-Severin, pe anul 2020.
  4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean nr.48/19.02.2020 privind aprobarea bugetului propriu al Consiliului Județean Caraș-Severin și a bugetelor de venituri şi cheltuieli ale instituţiilor şi serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judeţean  Caraş-Severin și finanţate de către acesta pe sursa A,pe anul 2020, modificată.

Urmare a stării de fapt de la nivel național, s-a luat decizia de a limita la maxim numărul participanților în calitate de invitați (personalul aparatului de specialitate, reprezentanți mass-media etc.), motiv pentru care ședința va putea fi urmărită în cadrul unei transmisiuni în direct pe contul de Facebook al Consiliului Județean Caraș-Severin.