O lege locală aprobată pe minut!

Aleșii locali au fost convocați să ia astăzi parte la ședința ordinară, însă, deși mapa a fost una destul de consistentă, amendamentele sau intervențiile pe care le-au avut au fost aproape inexistente.

Pe lângă cele 12 proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi, executivul a suspus dezbaterii și alte 12 legi locale în regim de urgență. Singura intervenție făcută a fost din partea președintelui de ședință, Dumitru Secășan (PNL), care a făcut o sugestie legată de Parcul Zoologic. Cred că la intrare, cei mici ar trebui să poată cumpăra pachețele de mâncare pentru animale, întrucât sunt de părere că ar fi un lucru frumos și îmbucurător pentru ei”, a spus medicul la hotărârea care a vizat Grădina „Ioan Crișan”. Propunerea sa, de altfel, va fi luată în calcul de oficialii municipalității, iar decizia este importantă pentru locuitori, întrucât prevede gratuitate pentru pensionari, persoanele cu handicap de gradul I și pentru grupurile de vizitatori mai mari de 15 persoane.

O interpelare pasageră a avut și alesul Gheorghe Țurcaș (PP-DD), dar greu de pus la socoată.

leader board 728 x 90 px

Călători în viitor”

Unde mai pui și faptul că într-unul dintre proiectele de hotărâre se detaliau aspecte din deplasarea unei delegații a Consiliului Local în Caen, Franța, din anul 2014. „În acest an, ca o introducere la Jocurile Mondiale Ecvestre, care au avut loc în Caen, în 2014, orașul Nashville va fi onorat .” Așa sună descrierea din raportul de specialitate al legii locale.

În acest fel, consilierii vizați de raport, Sebastian Purec și Petru Știopoane, au primit titlul SF de „călători în viitor”, mai ales că cercetătorii britanici spun că este posibil acest lucru.

Ședința de astăzi demonstrează încă o dată câtă atenție primesc proiectele de hotărâre propuse de executiv din partea aleșilor care au jurat cu mâna pe inimă să apere interesele reșițenilor.