[UPDATE] Ședință cu scandal la Moldova Nouă! Pesediștii s-au săturat de administrația publică și au plecat acasă!

Consilierii locali PSD din orașul de la Dunăre n-au ținut cont de avertismentul lui Ion Mocioalcă și se joacă din nou de-a administrația publică!

După ce au votat strâmb mai multe propuneri ale primarului Adrian Torma doar pentru a-i știrbi acestuia capitalul de imagine, ceea ce le-a adus critici dure din partea președintelui PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, aleșii social-democrați s-au dat astăzi din nou în spectacol. Au făcut mofturi când s-a ajuns la al șaselea punct de pe ordinea de zi, privitor la desemnarea reprezentanților Consiliului Local în consiliile de administrație de la unitățile de învățământ din oraș și în Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității. Portavocea PSD în plen, Lavinia Almăjan, i-a aruncat vorbe amare primarului Torma, a bătut cu palma în masă și a plecat. Au urmat-o și câțiva colegi, astfel că ședința a rămas în aer.

O atitudine prin care social-democrații nu-l pedepsesc în niciun caz pe primarul liberal Adrian Torma, ci pe cetățenii orașului!

UPDATE

Pentru că aleșii PSD au lăsat în aer proiecte europene, primarul Adrian Torma l-a sunat de urgență pe liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă. Iar acesta a ordonat mai departe ca toți consilierii PSD să se întoarcă în sala de ședințe! Să nu se mai joace de-a politica și administrația locală, să nu-și bată joc de cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte. „Au ales să se comporte ca niște copii mici. Și-au luat jucăriile și au plecat! Au stat cinci minute! Ăsta e respectul pe care ei îl arată față de votanții PSD. Niște copii mici și-au luat jucăriile și au plecat din ședință. Astăzi eu am o dovadă clară că ei nu doresc dezvoltarea comunității sub nicio formă. Am reușit să sensibilizez conducerea județeană și astăzi repetăm ședința de Consiliu Local”, a declarat Adrian Torma pentru expressdebanat.ro.

YouTube video

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!