Secretele afacerilor de succes vor fi dezvăluite la Timișoara. Clubul Elite Business Women își redeschide porțile

După București, Cluj, Constanța și Sibiu, Elite Business Club ajunge și la Timișoara! Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România se lansează la Timișoara în cadrul unui eveniment ce va avea loc în 24 aprilie, la Incuboxx!

Ce este Elite Business Club? Este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

Misiune și viziune

Misiunea clubului este de a dezvolta antreprenoriatul feminin prin crearea de legături între oamenii pasionați de afaceri și de a-i aduce împreună pentru a face schimb de informații și experiență. Se va pune accent pe educarea antreprenorilor, prin eficientizarea prezentării afecerilor, fiecare participant prezentându-și afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului. În cadrul proiectului vor susține discursuri speakeri de renume:

  • Adrian Bădescu, Medicis – câştigător al Premiului Gala Business Days 2015 la categoria „Excelenţă în Business” pentru Regiunea de Vest și unul dintre proprietarii clinicii Medicis din Timişoara;
  • Andreea Paul – președintele INACO, o comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, care propune excelența ca generator de competitivitate la nivel național;
  • Diana Amza – antreprenor, speaker motivaţional, life coach. O mămică fondatoare a comunității supermămicilor alergătoare din dorința de a împărtăși și altor femei mesajul că beneficiile mișcării trec dincolo de trup și se răsfrâng asupra minții și sufletului. Pune mare preț pe sport, nutriție și gândire pozitivă în procesul de dezvoltare personală;
  • Iulian-Constantin Pițigoi – director general PIC Protect – Profesioniști, de Încredere, Consecvenți, o firmă specializată în comercializarea și distribuția echipamentelor de lucru și protecție individuală cu sediul în Cisnădie, Sibiu. A început în 2014 ca unit manager. În 2015 a devenit cel mai bun unit manager din companie, iar la începutul anului 2016 i s-a propus preluarea întregii echipe din Sibiu, în calitate de agency manager. Acesta a fost momentul în care Iulian a făcut pasul spre antreprenoriat.

Elite Business Club se adresează tuturor categoriilor de antreprenori care au ca scop dezvoltarea mediului de afaceri din țară și nu numai: antreprenori, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coach, autori și speakeri, specialiști în afaceri, oameni de business care au ca target antreprenorii. Înscrierile la eveniment sunt deschise și se realizează pe site, la secţiunea – https://elitewomen.org/ebc-timisoara/

Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.

Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor. La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 1 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Contact:
Bianca Tudor – antreprenor și fondator Elite Business Women
0733 943 787, bianca.tudor@elitewomen.org, www.elitewomen.org