Secretarul general al PNL Timiș preferă un candidat tânăr la Primăria Timișoara. Ce spune despre Nicolae Robu?

danut groza
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, este de părere că liberalii ar trebui să decidă candidatul pentru Primăria Timișoara cu șase luni înainte de alegerile locale din 2024. Dacă ar fi să aleagă, mai spune secretarul general al PNL Timiș, candidatul ar trebui să fie unul tânăr. 

La această dată, candidatul Nicolae Robu ar obține cel mai bun scor în alegerile locale, potrivit sondajului comandat în noiembrie 2022 de liberali. Întrebat dacă fostul primar ar trebui susținut de PNL în 2024 sau nu, Dănuț Groza a nuanțat:

„Aș vrea să văd sondajul cu șase luni înainte de alegerile din 2024 și la momentul respectiv să luăm o decizie în acest sens. Lucrurile, din punctul meu de vedere, la aproape 2 ani până la alegeri, se mai pot schimba. Se pot modifica. Eu zic că trebuie făcut un sondaj cu 6 luni înainte de alegeri și în mod categoric cine are șansele cele mai mari ar trebui să candideze. (…) Dacă de exemplu avem de ales între unul mai tânăr și domnul Robu, cu cifre egale, preferăm varianta mai tânără, pentru că e o perspectivă de viitor, un tânăr care să crească și care să ocupe această funcție mai mulți ani de acum încolo. În cazul în care este domnul Robu cu șansele cele mai mari, există un Birou Politic Județean unde vom discuta și vom lua această decizie. Nu o s-o iau nici eu de unul singur și cred că nici președintele partidului Alin Nica nu va lua această decizie atât timp cât există BPJ.”, a declarat Dănuț Groza, secretar general PNL Timiș, pentru expressdebanat.ro.

Dincolo de vârsta fostului primar liberal al Timișoarei, Dănuț Groza nu are altă remarcă la adresa lui Nicolae Robu: „Dacă are cele mai mari șanse, nu am absolut nimic împotrivă.”

Întrebat cum se înțelege cu Nicolae Robu, Dănuț Groza a replicat: „Foarte bine, mai ales că în ultima perioadă, de când a pierdut alegerile, nu ne-am întâlnit niciodată. Nu am mai vorbit pentru că nu a mai trecut pe la sediu, pe la partid, nu am avut unde să ne întâlnim până acum.”

CITEȘTE ȘI: „Fritz pierde pe orice variantă ar pune PNL candidat, cu condiția să nu candideze Robu independent”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/