Sebastian Răducanu: „Pentru PSD, principalul obiectiv este să câștige în 2024 Primăria Timișoara”

sebastian raducanu

Senatorul social-democrat de Timiș declară că principalul obiectiv al organizației PSD Timișoara, condusă de Mihai Rivitoiu, cel propus să fie viitorul prefect de Timiș, rămâne câștigarea primei funcții de pe C.D Loga nr.1. Este prematur, mai spune senatorul PSD, să discutăm despre candidatul potrivit pentru această funcție. 

„Clar că pentru PSD Timișoara principalul obiectiv este să câștige în 2024 Primăria Timișoara. Din vara acestui an, de când organizația Timișoara îl are președinte pe Mihai Ritivoiu, lucrurile s-au schimbat în bine. Observați opoziția din Consiliul Local Timișoara, cu doar 3 consilieri PSD, singura opoziție care există la administrația locală. Eu spun că este un atu faptul că Mihai va fi prefectul județului Timiș, este un plus de imagine, este o persoană competentă care va reprezenta Guvernul în teritoriu foarte bine.”, a declarat senatorul Sebastian Răducanu.

Anul trecut, social-democrații au anunțat candidatul pentru Primăria Timișoara în luna august, cu mai puțin de două luni înainte de scrutin. „Nu este momentul în care putem să discutăm cine va candida din partea PSD la alegerile din 2024, dar PSD cred că, la ceea ce se vede în acest moment, poate deveni o alternativă viabilă pentru Primăria Timișoara.”, a mai explicat Răducanu.