Seară în flăcări! Pericol de explozie la Constantin Daicoviciu!

Stare de alertă, în această seară, în comuna Constantin Daicoviciu. Un incendiu izbucnit la o clădire înconjurată de sere de flori ar fi putut provoca o tragedie. Nu este însă singura localitate în care pompierii au fost solicitați să intervină.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit în această seară pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire înconjurată de sere pentru flori, pe raza localității Constantin Daicoviciu. „Exista pericol de explozie, deoarece în interiorul clădirii se aflau și două butelii cu gaz”, anunță pompierii cărășeni.

Se pare că incendiul a fost cauzat din neglijență: amplasarea unor materiale combustibile în imediata apropiere a unui burlan de evacuare a fumului. Clădirea a fost distrusă aproape în totalitate, dar s-a reușit împiedicarea propagării incendiului la sere.

Nici la Bocșa nu e liniște în această seară. O încăpere dintr-o gospodărie de pe strada V. Alecsandri a fost cuprinsă de flăcări și acestea amenință să se extindă inclusiv la locuințele învecinate. La această oră încă intervin pompierii militari din Reșița și cei voluntari din Bocșa. În acest caz, de vină ar fi un șemineu lăsat nesupravegheat.

banner 1000 x 100 hd