Seară de poveste pentru copiii sărmani din Sânandrei!

copil

60 de suflete mici de îngeri, încercate greu de soartă, vor avea parte de o seară magică, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Bucuria Crăciunului este adusă de Abi’s Restaurant & Pizzerie din Sânandrei și de renumitul executive chef – somelier, Marian Popovici.

Este o seară a colindelor, a generozității și a iubirii pentru semeni. Mai exact, 60 de copii din comuna Sânandrei, județul Timiș, proveniți din familii defavorizate, se vor bucura în liniște și armonie de o seară perfectă în jurul bradului, a meselor îmbelșugate și alături de Moș Crăciun. Cei care aduc un strop de fericire în viața micuților și familiilor acestora sunt: Debora și Abel Șuta, administratorii restaurantului, dar și Marian Popovici, executiv chef somelier, prieteni buni care nu sunt la primul act caritabil de acest gen.

Astăzi, 6 decembrie, cu începere de la ora 16, în incinta restaurantului, invitații se vor bucura de o masă caldă, iar apoi vor împodobi bradul cu ornamente pictate manual chiar de către ei, în timp ce vor asculta colinde interpretate, cu toată căldura, de către soliștii de muzică populară: Andreea Păun și Mladen Martinec, împreună cu formația acestora.

„Ca de fiecare dată, ne dorim să aducem un strop de căldură și bucurie în sufletele micilor îngerași care nu au avut, din păcate, aceeași șansă la viață ca și alți copii. Am pregătit pentru ei o masă îmbelșugată cu preparate calde și delicioase, un meniu bogat ce conține: crab cu legume și ierburi aromatice, ciorbiță caldă, evident pizza, preferata micuților, și, desigur, îndrăgitul desert. 

Din 2017, împreună cu bunii mei prieteni, Abel Șuta și Clyde Nemeș suntem alături de semenii noștri și, fie că este Crăciunul sau Paștele, noi suntem prezenți cu mici surprize, iar asta nu doar în incinta restaurantului, ci și în alte locații, acolo unde am simțit că este nevoie de noi.”, a declarat Marian Popovici.

abi

Situat pe strada Tineretului, nr. 68, Abi’s este un restaurant select, creat din pasiunea unor oameni cu experiențe culinare, un loc în care dăruirea și profesionalismul își dau mână cu mână și creează locul perfect pentru o zi perfectă, în compania celor dragi.

Și pentru că suntem în plină emoție a sărbătorilor de iarnă, nici copiii de pe raza municipiului Reșița, nu vor fi uitați. Marian Popovici, alături de Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, vor organiza, în perioada imediat următoare, un eveniment caritabil pentru aproximativ 100 de copii, și ei proveniți din familii cu posibilități materiale reduse.