Moș Crăciun pe motocicletă! Se pregătește o paradă nocturnă, la Timișoara

51755515632 62f89810f8 c

Motocicliștii din județul Timiș s-au mobilizat și în acest an cu scopul de a face fapte bune pentru oameni nevoiași, în prag de sărbători. Acțiunile caritabile din luna decembrie culminează cu tradiționala paradă „Moș Crăciun pe motocicletă”, care va fi organizată pe timpul nopții la Timișoara, în premieră.

Comunitatea motocicliștilor din județul Timiș s-a mobilizat și în acest an pentru a organiza o serie de acțiuni caritabile în luna decembrie în beneficiul comunității și al persoanelor defavorizate. Ca de obicei, toate aceste acțiuni vor culmina cu tradiționala paradă „Moș Crăciun pe motocicletă”, care în acest an ajunge la ediția cu numărul XVI.

Evenimentul este organizat de membrii cluburilor și grupărilor moto din Timișoara și din județul Timiș, fiind invitați să participe toți motocicliștii.

În acest an, în premieră, vom avea o paradă nocturnă. Sunt obligatorii căciula și/sau costumul de Moș Crăciun (opțional) una sau mai multe instalații de pom pe baterii plus zâmbetul aferent. Nu uitați să aveți în buzunare portocale, nuci, bomboane sau mici jucării”, transmit organizatorii.

Parada nocturnă a motocicliștilor îmbrăcați în Moș Crăciun va avea loc duminică, 16 decembrie, între orele 16.30 – 19.30. Motocicliștii se adună la Clubhouse Road Patrol MC Timișoara, situat pe str. Văliug, nr. 5, în zona Freidorf. La ora 17.00 se pornesc motoarele, se aprind luminile și se pleacă în paradă.

O jumătate de oră mai târziu se face o oprire la Catedrala Mitropolitană pentru a se aprinde o lumânare pe trepte, în memoria martirilor revoluționari ai Timișoarei. Parada continuă până în parcarea VIP Iulius Town, motocicliștii fiind așteptați cu ceaiuri calde la o cafenea din centrul comercial. Tot acolo vor lăsa fructele, dulciurile și jucăriile pe care le-au adus pentru a fi împărțite copiilor.

Mai multe informații despre evenimentul „Moș Crăciun pe motocicletă” găsiți AICI!