Se vor spăla rețelele de distribuție a apei din Timiș. Vezi care sunt localitățile!

aquatim
promovare online Timisoara Casa Auto

Lucrări de spălare rețele de distribuție a apei vor fi efectuate, în zilele ce urmează, în mai multe localități din județul Timiș. 

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități după următorul program.

Luni, 6 iunie, între orele 7-16 se va întrerupe furnizarea apei în Jena, iar marți, 7 iunie, între orele 07-17 se va opri apa în Găvojdia. De asemenea, pe 6 și 7 iunie, în intervalul orar 9-14 presiunea apei va fi scăzută în Cenad, iar în perioada 6-10 iunie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe apa în Cerneteaz.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

promovare banner maxagro

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

publicitate tmc 640