Se stropește împotriva țânțarilor, la Timișoara

Campanie anti-țânțari la Timișoara

La Timișoara a început a doua campanie de dezinsecție pentru eliminarea țânțarilor. Se va stropi din aer și de la sol.

Primăria Timișoara organizează în perioada 20 – 27 mai a doua campanie de dezinsecție pentru eliminarea țânțarilor și larvelor. Acțiunea include intervenții aeriene și terestre, pe domeniul public al orașului.

Operațiunile terestre vor avea loc între orele 21.00 – 06.00, iar cele aeriene se vor desfășura de la răsărit până la ora 10.00 și seara, de la orele 16.00 până la apus, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil zonele în care se desfășoară acțiunea de dezinsecție, pentru a preveni orice incidente neplăcute. Totodată, recomandăm apicultorilor ca, în perioada menționată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor și să scoată stupii în afara ariei de stropire”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De asemenea, instituția amintește faptul că asociaţiile de proprietari/locatari, proprietarii de gospodării individuale şi cetăţenii care locuiesc în imobile cu două sau mai multe apartamente au și ei obligația să efectueze, prin operatorii specializaţi, lucrările de deratizare şi dezinsecţie, în termen de cinci zile de la constatarea apariţiei rozătoarelor sau insectelor.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/