Se reiau audiențele cu publicul la CJ Timiș. Cum se pot înscrie timișenii la întrevederi?

Timișenii vor putea să se înscrie, de săptămâna viitoare, la audiențe față în față cu cei din conducerea Consiliului Județean Timiș. Chiar dacă în continuare contextul epidemiologic este îngrijorător, spune liderul CJT, acesta este relativ stabil în prezent, iar oamenii vor putea solicita audiențe cu respectarea normelor de protecție împotriva noului virus. 

Audiențele vor avea loc la sediul Consiliului Județean Timiș, după următorul program:

Președinte – Alin Nica: joi, 08.00-12.00. Înscrierile se fac cu două zile înainte de ziua desfășurării audienței, la adresa cjt@cjtimis.ro.

leader board 728 x 90 px

Vicepreședinte – Alexandru Proteasa: marți, 10.00-12.00 și 16.00-18.00. Persoanele interesate se pot înscrie în săptămâna anterioară desfășurării audienței, la adresa beatrice.carebia@cjtimis.ro sau la tel: 0256.406.333.

Vicepreședinte – Cristian Moș: miercuri, 08.00-10.00 și 17.00-19.00. Înscrierile se fac la adresa audientacristianmos@cjtimis.ro.

Secretar – Ioan Dănuț Ardelean: vineri, 09.00-11.00.

„Cu grijă, respectând câteva reguli clare, precum portul măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței, ne putem revedea față în față cu timișenii care ne solicită sprijinul. Criza sanitară este încă la un nivel îngrijorător, dar ne aflăm pe un platou care ne permite să reluăm interacțiunea directă cu cetățenii. Suntem aici pentru ei și facem tot posibilul să le rezolvăm problemele. Interacțiunea directă, la Consiliu, vizitele pe teren, în mijlocul oamenilor, sunt o prioritate pentru noi și le vom pune pe toate în practică, pe măsură ce condițiile sanitare ne permit.”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Timișenii interesați se pot înscrie cu două zile înainte de ziua desfășurării audienței, la Registratura CJ, la adresa ana.bihoi@cjtimis.ro sau la tel: 0256.406.324. Toți solicitanții vor fi informați cu privire la obligativitatea respectării măsurilor implementate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus în rândul membrilor instituției.