Se redeschide urmărirea penală pentru hărțuire sexuală față de procurorul Bucurică!

Găsit complet nevinovat, atât pentru săvârșirea infracțiunii de hărțuire sexuală, cât și pentru cea de folosire abuzivă a funcției în scop sexual, așa cum este acuzat de o tânără, parte vătămată într-un dosar cu violență, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița e chemat să dea din nou explicații în fața organelor de cercetare penală!

Monica Bojin, care susține că a primit de la magistratul George Bucurică propuneri imorale și interzise de Codul Penal, a contestat soluția de clasare a Parchetului, soluție care desființa practic fiecare acuzație. Tânăra a mers însă mai departe și prelungește astfel verdictul final. Și asta pentru că s-a infirmat soluția dispusă prin Ordonanța 395/P/2018 din 15.01.2019 a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. În consecință s-a dispus redeschiderea și reluarea urmăririi penale, dusarul fiind deja trimis judecătorului de cameră preliminară de la Curtea de Apel Timișoara.

CITEȘTE ȘI:

leader board 728 x 90 px

Verdict pentru prim-procurorul acuzat de hărțuirea unei tinere, victimă într-un dosar pe care magistratul l-a instrumentat!

Hărțuit de un fost avocat și cu peste o sută de plângeri penale pe numele său, toate fiind până în momentul de față clasate, procurorul George Bucurică nu e deloc îngrijorat de redeschiderea urmăririi penale. „Dacă autoritățile vor să mai cerceteze eu nu mă opun și le stau la dispoziție. Există inclusiv o expertiză poligraf care arată că nici nu am hărțuit-o, nici nu i-am promis că o ajut și cu atât mai puțin să-i cer să facă sex cu mine în schimbul ajutorului”, a declarat magistratul pentru expressdebanat.ro.

Procurorul Bucurică și Monica Bojin se vor întâlni, cu siguranță, în sala de judecată, tânăra fiind de data asta cea acuzată. Că a terfelit imaginea magistratului acuzându-l de lucruri neadevărate!