Se răcește vreme. ANM anunță averse și intensificări ale vântului

Barbat cu umbrela pe vant puternic.
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Vremea se strică în toată țara, după ce în ultimele săptămâni temperaturile au fost peste mediile normale ale perioadei în care ne aflăm.

În Banat, sudul Crișanei, Transilvania și în zonele montane intră, marți, sub o avertizare Cod de vijelii, cu ploi torențiale, grindină şi descărcări electrice, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Avertizarea ANM intră în vigoare de la ora 14.00, până joi, la ora 20.00. În tot acest interval vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, la început în regiunile vestice și centrale, apoi și în rest. Aceasta se va manifesta prin averse, trecător descărcări electrice și, izolat, grindină și vijelii, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 15…20 l/mp și izolat de 30…40 l/mp.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Vântul va avea local și temporar intensificări, marți (16 aprilie) în toate zonele, iar miercuri (17 aprilie) cu precădere în sud-est, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe crestele montane de peste 70 km/h.

Vremea se va răci semnificativ, iar de miercuri după-amiază (17 aprilie), la altitudini de peste 1.500 metri precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/